Straatwerk en verlichting Warande worden vervangen

22-02-2022 Nieuws Redactie

Het werk wordt in diverse fases uitgevoerd; foto: gemeente Schiedam


SCHIEDAM - De bestrating in de Warande voldoet niet meer aan de technische eisen die de gemeente hiervoor stelt. Vandaar dat het straatwerk wordt vervangen. De openbare verlichting wordt hierbij ook direct vervangen. De werkzaamheden vinden plaats van 21 maart tot en met 30 september.

Fase één start 21 maart: vanaf de Warande, zijde oneven huisnummers tussen de Schoolstraat en Prins Mauritsstraat. Deze werkzaamheden duren tot 22 april. De volgende fase, twee, begint vervolgens op 25 april. Hier gaat het om de Warande, zijde oneven huisnummers tussen de Prins Mauritsstraat en de Westerkade.

Tijdens het werk worden automobilisten, voetgangers en fietsers omgeleid. Er is een omleidingsroute van kracht. De omleiding staat op locatie aangegeven met verkeersborden. De bevoorrading van de bedrijven kan doorgang vinden. Aannemer Kraaijeveld neemt contact op met de aangrenzende bedrijven om de werkzaamheden af te stemmen. De gemeente zorgt ervoor dat ook tijdens de werkzaamheden huisvuil wordt opgehaald. Daarom blijven de ondergrondse containers bereikbaar. Mensen kunnen huisvuil op de gebruikelijke plek blijven aanbieden.

In de werkvakken legt de aannemer na werktijd een rijplatenbaan aan. Zo kunnen de hulpdiensten altijd bij de woningen komen.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date