Swapfiets komt naar Schiedam

26-09-2019 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Swapfiets breidt zijn dienstverlening uit naar Schiedam. De stad is een van de 28 nieuwe plaatsen in Nederland waarin de 'huurfiets met service' beschikbaar komt.

De uitbreiding is mogelijk door de bestaande servicegebieden - zoals Rotterdam - uit te breiden. Schiedammers en anderen kunnen binnenkort ook een abonnement afsluiten bij de fietsdienstverlener, wiens fietsen herkenbaar zijn aan de blauwe voorbanden.

De nieuwe servicegebieden zijn gekozen op basis van de vraag van de consuments, stelt mede-oprichter Steven Uitentuis: “Er was grote vraag naar Swapfiets van potentiële klanten die net buiten het huidige servicegebied wonen. Bijvoorbeeld ouders van schoolgaande kinderen of (young) professionals die buiten de stad wonen en dagelijks naar de stad fietsen. Nu kunnen deze ook thuis geholpen worden.”

Swapfiets brengt huurfietsen langs op basis van een abonnement. Het garandeert ook werkende fietsen het geval van pech onderweg of diefstal.

In een flink aantal van de 28 plaatsen komt Swapfiets nog deze maand beschikbaar. In Schiedam is dat naar verwachting 'later dit jaar'.Gerelateerd