Categorieën

Service

Techniekonderwijs Lely Campus: Go Dare!

Techniekonderwijs Lely Campus: Go Dare!
Nieuws

Techniekonderwijs Lely Campus: Go Dare!

  • Advertorial
  • 13-11-2020
  • Nieuws
Techniekonderwijs Lely Campus: Go Dare!

SCHIEDAM - De Maatschappij Waterweg-Noord organiseert op woensdag 18 november haar eerste geheel digitale sessie onder de titel Go Dare! ,"Go Dare! Daar waar Makers & Machines de toekomstige innovators ontmoeten en werken en leren van elkaar vanzelfsprekend is.'' De sessie is van half vijf tot half zes. Wanneer u zich HIER aanmeldt zal er op maandag 16 november een link worden toegestuurd om deel te nemen aan deze eerste geheel digitale sessie van De Maatschappij Waterweg-Noord.

Twee weken geleden verscheen er een persbericht van Lely, zes jaar geleden was De Maatschappij te gast bij het nieuwe Lely-complex in Maassluis. Er is sindsdien veel gebeurd en er gaat nog meer gebeuren. Go Dare, op de nieuw te bouwen Lely Campus, is een uniek en baanbrekend concept. De heer Has van den Kieboom is bereid gevonden om een en ander te vertellen over deze plannen en hoe dit geheel nieuwe concept past bij de toekomst van het techniekonderwijs in deze regio.

Door de omstandigheden gaat De Maatschappij u dit keer geheel digitaal informeren en zult u de vertrouwde lunch (of borrel) er zelf bij moeten denken. Afstanden worden tegenwoordig ook digitaal overbrugd en ideeën verspreiden zich sneller dan ooit over deze planeet. Hier gaan we ook over horen in dit unieke Makers & Machinesconcept. Leren en (samen)werken tussen de verschillende generaties en al op jonge leeftijd bij een van de toonaangevende hightechbedrijven in Nederland. Samenwerken, ook met andere innovatieve bedrijven op een plek, hoe gaat dat straks?

Kortom: leden kunnen zich, met introducés zo spoedig mogelijk aanmelden via de website voor dit unieke event. Dat kan tot uiterlijk maandagmiddag 16 november twaalf uur in de middag, via de aanmeldbutton. Aangemeld maar toch verhinderd? Ook afmelden kan tot dat tijdstip.

Hebt u opmerkingen of vragen stuur dan een berichtje naar E: [email protected]. Nog geen lid? Meld u aan!