Categorieën

Service

Tweeling gezocht voor moord op Stuart Markiet

Tweeling gezocht voor moord op Stuart Markiet
Nieuws

Tweeling gezocht voor moord op Stuart Markiet

  • Redactie
  • 01-09-2015
  • Nieuws
Tweeling gezocht voor moord op Stuart Markiet

SCHIEDAM - De politie is op zoek naar Melvin Markiet en zijn tweelingbroer Kevin Markiet. Zij worden gezocht vanwege de moord op Stuart Markiet. Deze Schiedamer (41) blijkt met geweld om het leven te zijn gebracht.

Zijn lichaam werd op 22 april gevonden in het water van de Nieuwe Waterweg bij Rozenburg. Er is dan al ruim twee weken met man en macht naar hem gezocht, nadat hij op maandag 6 april spoorloos verdween.

Eind mei werd al een Rotterdammer (28) als verdachte aangehouden. Hij is na de inbewaringstelling op vrije voeten gesteld. Politie en Justitie vermoeden dat er in ieder geval nog twee personen bij de dood van Stuart Markiet betrokken zijn geweest: de tweeling Melvin en Kevin Markiet, geboren op 14 september 1990.

Melvin is 1.77 meter lang en is te herkennen aan enkele opvallende tatoeages. Op zijn linker onderarm staat ‘Mellie’, zijn bijnaam en in zijn nek heeft hij een kroon, revolver en een aantal sterren. Melvin heeft een gouden boventand en gaatjes in zijn oren. Zijn haar zal is waarschijnlijk niet die van bijgaande foto.

Kevin is 1.80 meter, iets langer dus dan zijn broer. Hij draagt op alle foto’s die de politie van hem heeft zijn haar zeer kort. Hij heeft een tatoeage met de naam ‘Kevin’ op zijn linkerarm en een litteken onder de kin.