Verdacht pakketje blijkt kerstcadeautje van onbekende weldoeners

26-12-2016 Nieuws Redactie

Foto: politie Schiedam

SCHIEDAM - Een echt 'kerstincident' in Schiedam. Agent Rein Hendriks meldt de melding van 'een verdacht pakketje met roze vloeistof' in het Prinses Beatrixpark gisteren. De politiemensen troffen echter in plaats van een gevaarlijk pakket, gewoon een cadeautje aan. Een kerstpresentje. Van een intrigerende afzender: 'de Anonieme Sjaal'.

Het pakketje bevatte  tekst als een Sinterklaascadeau, alleen niet op rijm: "Voor wie dit vindt. Maak maar open; ik ben een kerstpresentje speciaal voor jou. Ik ben door iemand met veel plezier gemaakt en hier voor jou neergelegd. Neem mij maar mee en geniet er van. Als je me niet echt leuk vindt, mag je me altijd weer weggeven. Fijne kerst."

Met als afzender dus de Anonieme Sjaal, ook bekend als groep op facebook. Wie weet meer van deze onbekende weldoeners - als ze dat echt zijn? En zijn er Schiedammers die meewerken aan dit genootschap? Handelen ze alleen met kerst, of zijn er meer sjaals te verwachten in de komende koude weken? Tips zijn welkom bij de redactie van Schiedam24.Gerelateerd