Verkoper beroofd van auto

17-11-2017 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Een 24-jarige Rotterdammer is afgelopen nacht beroofd van zijn auto en persoonlijke spullen. Dat gebeurde op de Loeffstraat in Schiedam. De dader bedreigde het slachtoffer met een vuurwapen. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer werd met een smoes om kwart over een naar Nieuwland gelokt. Hij had slagroompatronen te koop aangeboden waar hij een reactie op had gehad. In de Loeffstraat meldde zich eerst een potentiële koper die vroeg om meer informatie. Nadat de man een aantal minuten weg was kwam er een tweede man naar de auto toe. De Rotterdammer moest onder bedreiging van een vuurwapen zijn auto afgeven. Een getuige heeft de politie gebeld.

Later vannacht werd bij een onderzoek in de omgeving de auto teruggevonden. Deze stond onbemand geparkeerd op de Mackaystraat. De patronen waren uit de auto verdwenen. De politie onderzoekt wie er bij deze beroving betrokken is geweest. Vanwege het tijdstip van de diefstal heeft de politie nog niet met veel getuigen kunnen spreken.