Wegafsluiting stuk Parkweg

06-07-2020 Nieuws Redactie

Afbeelding: bron gemeente Schiedam

SCHIEDAM - Met ingang van vandaag is de Parkweg tussen de Burgemeester van Haarenlaan en de Willem Passtoorsstraat/Hugo de Grootstraat opgebroken. Daarmee is dit stuk Parkweg van ongeveer vijftien meter dicht voor autoverkeer. Deze afsluiting is tot en met donderdag 16 juli 2020.  

Dit stukje van de Parkweg is opgebroken omdat de rijbaan bij de tram opnieuw bestraat wordt. Als de werkzaamheden klaar zijn, mag er geen zwaar bouwverkeer meer op de Parkweg ten noorden van de Burgemeester van Haarenlaan rijden.

Auto’s worden omgeleid. Nadat je de omleiding hebt gevolgd, kun je wel over de Parkweg naar het Prinses Beatrixpark en Thurlede. Fietsers kunnen vanaf de Burgemeester van Haarenlaan nog wel gewoon de Parkweg vervolgen. 

De Parkweg ten noorden van de Willem Passtoorsstraat/Hugo de Grootstraat tot aan het Hazepad bestaat sinds kort uit een fietspad in twee richtingen en daarvan gescheiden een rijbaan. Op dit moment is het fietspad wegens werkzaamheden echter afgesloten en dient het fietsverkeer over de rijbaan te gaan.


Gerelateerd