Wegen rond Kethelplein afgesloten

08-04-2019 Nieuws Redactie

SCHIEDAM -  Aanstaand weekend werkt Rijkswaterstaat aan knooppunt Kethelplein. Het betekent afsluitingen op en rond het verkeersplein, in de nacht van zaterdag op zondag.

De A20 in de richting Gouda is ter hoogte van het Kethelplein van zaterdagavond tien uur tot zondagnacht een uur afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de A4, rich­ting Beneluxtunnel en de af- en oprit 16, Vlaardingen-Oost.

De verbindingsboog op het Kethelplein van de A20 richting Gouda naar de A4 richting Beneluxtunnel is zondagnacht van een uur tot zondagochtend half tien afgesloten. Hier wordt omgeleid via de A20 richting Gouda en de af- en oprit 11 Schiedam.

De oprit 9 Holysingel naar de A20 richting Gouda is op zaterdagavond van negen uur tot zondagochtend tien uur afgesloten. Hier gaat de omleiding via de Burge­meester Heusdenslaan en Har­galaan naar oprit 10 Schiedam-Noord.

In de nacht, van een tot kwart over een, wordt het verkeer op de A20 richting Gouda, voor het Kethelplein maximaal een kwartier stilgezet om de A20 open te stellen en de verbindingsboog af te sluiten. In deze nacht hangt bouwconsortium Baak in opdracht van Rijkswaterstaat matrixborden aan een bestaand portaal dat over de A20 richting Rotterdam staat. De werkzaamheden worden uitgevoerd in verband met de aanleg van de nieuwe A24 Blankenburgverbinding.

Weggebruikers moeten volgens Rijkswaterstaat rekening houden met tien minuten extra reistijd.Gerelateerd