Wie legt de Harmony vast op foto?

21-05-2016 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Omdat het zo'n geweldg mooi gezicht blijft, hierbij toch nog een serie van de Koningsdam, gistermiddag door koningin Maxima gedoopt, gisteravond al weer op weg naar de wereldzeeën, om te beginnen bij Hoek van Holland.

Cees Groen maakte de bijgaande beelden van de Koningsdam op de Nieuwe Maas.

Het cruiseseizoen is volop losgebrand. Vandaag deed de MS Rotterdam zijn thuishaven aan, maandag komt de Minerva langs en dinsdag is bijzonder, want dan komt en gaat de Harmony of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld. Pas vorige week nam rederij Royal Caribbean het schip in ontvangst van de werf. Gebouwd in Saint-Nazaire in Frankrijk is het schip bezig aan zijn eerste echte reis; momenteel ligt het in de haven van Southampton. Dinsdag tussen zes en half zeven 's ochtends vaart de Harmony of the Seas naar verwachting langs Schiedam.

Schiedam24 vraagt zich af: wie zet dinsdag de wekker vroeg en maakt de eerste foto's van de Harmony of the Seas in Nederland? Van iedere inzender presenteren we hier dinsdag tenminste één foto; de inzender van de foto die door 'een deskundige jury' de mooiste wordt gevonden, krijgt een aardige attentie.

Bekijk de foto'sGerelateerd