Wie vindt gouden ticket in bieb?

04-03-2020 Nieuws Redactie


SCHIEDAM - De overburen van de bibliotheek in de Korenbeurs kwamen gistermiddag op de receptie van de bibliotheek. Die viert het honderdjarig bestaan in Schiedam. Corine en Wouter brachten een bijzonder cadeautje mee voor de jubilaris, een gouden ticket. 

Het echtpaar Robers woont in het pand aan de Lange Haven 141. Dit historische pand staat bekend als het pand waarin drukkerij Roelants vele jaren gevestigd is geweest. Het echtpaar wil graag dat het 'gouden ticket' door de bieb in één van de boeken in de Korenbeurs wordt verstopt, als een boekenlegger tussen de bladen. Degene die het gouden ticket vindt, krijgt een waardebon van vijftig euro, welk bedrag ter beschikking wordt gesteld door het echtpaar Robers.

De medewerkers van de bieb vinden het een origineel cadeau en zullen het gouden ticket met genoegen verstoppen, zo lieten zij weten. Het snuffelen in boeken in de bibliotheek is sowieso leuk en kan nu een extra'tje opleveren. Misschien vind je het ticket al als je aan het kijken bent welk boek je het lezen waard vindt, mogelijk valt het ticket pas tussen de pagina's uit als je thuis een boek aan het lezen bent? Je weet nu in ieder geval hoe het ticket eruit ziet.Gerelateerd