Wijk organiseert Groenoord Zomerfeest

04-07-2016 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Als vanouds: het Groenoord Zomerfeest van aanstaande zaterdag wordt georganiseerd door wijkbewoners.

Het jaarlijkse feest aan het Jozef Oreliopark is opnieuw het decor van het grootste wijkfeest van Schiedam-Noord. Dat alweer voor het negende jaar wordt gehouden.

Van twaalf tot zes is 'iedereen, maar dan ook iedereen' van harte welkom, aldus de organisatie. Grote trekkers zijn de Wannebiezz. Op het grote podium Pim Kouwenhoven en een talentenwedstrijd door en voor jongeren. Plus een optreden van een seniorenkoor, een sing a long met alle bezoekers en het gezamenlijk instuderen van het enige echte Groenoord Zomerlied. Daarnaast zijn er op het podium hippe modeshows en kun je ter plekke meedoen met dans en zang.

Verder zijn er diverse workshops: dansen, mode, hoeden maken, mozaïeken, te veel om op te noemen. De workshops worden doorlopend gegeven, aanschuiven mag. 
Voor de jeugd is er een kinderplein met diverse spelen, springkussens en staat er een loeiende ranjakoe. Er is een skelterrace en in een grote vaarbak zijn er radiografische bestuurbare bootjes.

Voor de mensen met echte knutselhanden is er het project 'Afval the game xtra'; daar worden de mooiste dingen gemaakt met afvalmateriaal. Voor de sportievelingen organiseren wij de hele dag het Grote Jeugd Voetbaltoernooi. De wereldkeuken is aanwezig met diverse exotische hapjes voor slechts een euro. Suikerspinnen en popcorn ontbreken niet. 

Alle activiteiten zijn gratis.Gerelateerd