Zwemvierdaagse is terug

17-03-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN / SCHIEDAM - De zwemvereniging Vlaardingen-Schiedam (ZVVS) organiseert een zwemvierdaagse. Dit gebeurt voor het eerst sinds jaren.

ZVVS vindt het de hoogste tijd om dit evenement weer te organiseren om het zwemmen in de regio te stimuleren. De zwemvierdaagse vindt plaats in zwembad De Kulk in Vlaardingen.

De zwemvierdaagse wordt gehouden van 14 tot 17 juni en is bedoeld voor alle type zwemmers, jong en oud, ervaren of minder ervaren. Onervaren zwemmers met alleen een A-diploma,

zwemmen driehonderd meter per dag (twaalf banen); geoefende zwemmers leggen zeshonderd meter per dag af (24 banen) en ervaren zwemmers doen negenhonderd meter (36 banen). Alle deelnemers krijgen na het afleggen van de vereiste afstand op de vierde avond de zwemvierdaagsemedaille .

Deelnemers tot en met twaalf jaar betalen € 2,50 voor deelname en iedereen die ouder is betaalt € 5,00. ZVVS rekent op veel belangstelling; de inschrijving is open tot half mei, zolang niet eerder het maximale aantal deelnemers is bereikt. Inschrijven is mogelijk op de website van ZVVS: www.zvvs.nl/vereniging/4daagse .

 

 

Gerelateerd