DigiTaalhuis houdt weer spreekuur, maar uitsluitend op afspraak

29-06-2020 Onderwijs Redactie

SCHIEDAM - Het DigiTaalhuis Schiedam, dat onderdeel is van de Bibliotheek Schiedam, start vanaf 1 juli aanstaande weer met het spreekuur. Voorlopig is dit spreekuur alleen te bezoeken als je vooraf een afspraak hebt gemaakt.

In dit spreekuur kun je vragen stellen over: Nederlands leren, leren schrijven, leren lezen, leren spreken, taalcursussen en computerlessen. 

"Juist in deze tijd is het belangrijk om goed te kunnen lezen, schrijven en spreken. Om alle informatie te begrijpen die de overheid ons geeft, om zaken te regelen via de computer en om contacten te onderhouden met het werk", zo stelt het DigiTaalhuis.

Het spreekuur van het DigiTaalhuis is er op woensdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur en vrijdagmorgen van 10.00 – 13.00 uur. Het is voorlopig dus uitsluitend te bezoeken als je vooraf een afspraak hebt gemaakt. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met de bibliotheek Schiedam op telefoonnummer 010-7146300. Of stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar digitaalhuis@debibliotheekschiedam.nlGerelateerd