Diploma-uitreiking bij Lentiz | LIFE College

12-07-2019 Onderwijs Redactie

Foto: leerlingen van de mavo vieren feest tijdens de diploma-uitreiking

SCHIEDAM - Op het Lentiz | LIFE College (school voor vmbo, mavo en mbo) in Schiedam hebben leerlingen van vmbo en mavo woensdagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst op school in het bijzijn van familie en vrienden hun diploma uitgereikt gekregen.

Tijdens de diploma-uitreiking mocht 98% van de eindexamenkandidaten van vmbo en mavo een diploma in ontvangst nemen. Op de vmbo-afdelingen voor basisberoepsgerichte leerweg (bbl) en de mavo kreeg zelfs 100% het felbegeerde diploma uitgereikt. Speciale aandacht was er voor de mavo-leerlingen die allemaal, zonder herkansingen, in één keer zijn geslaagd.

Lentiz | LIFE College directeur Rianne de Graaf: "Sinds de invoering van het 'LIFE College Concept' een aantal jaren geleden, heeft LIFE College het talent van zijn leerlingen -en daarmee ook de eindexamenresultaten- zien groeien. In het LIFE College Concept leren leerlingen hun talenten herkennen, er is op school aandacht voor sociale- en houdingsaspecten en leerlingen kunnen na schooltijd talentworkshops volgen en huiswerkbegeleiding krijgen. Wij zijn zo trots op onze leerlingen. Na de zomer stromen ze met een mooi diploma op zak door naar een vervolgopleiding op het mbo. Zo maken zij de volgende stap richting hun ambities voor de toekomst”.Gerelateerd