Schaaf gezellig aan je Nederlands

18-07-2015 Onderwijs Redactie

SCHIEDAM - ‘Nederlands op Maat’ houdt tot 28 augustus een Taalzomerfestival. Tweemaal per week kunnen mensen in wijkcentrum De Erker terecht om op gezellige manier aan de beheersing van de Nederlandse taal te werken.

In de zomerperiode wordt er in wijkcentrum De Erker aan de Jan van Avennesstraat 32 tweemaal per week, op de woensdag- en vrijdagochtend van half tien tot half twaalf, een taalactiviteit aangeboden aan iedereen die zijn of haar Nederlands schrijven en lezen wil verbeteren. Het programma is afwisselend, waarbij het onderwerp per keer verschilt. Gepland staan onder meer woordspin, klankkwartetspel, woordslang, “elfje” schrijven en scrabble met letterdobbelstenen. Iedereen mag meedoen, een keer of alle bijeenkomsten; het enige wat gevraagd wordt is zin om actief deel te nemen. Ontmoeting en gezelligheid staan centraal. Voor iedere deelnemer staat er aan het eind van de ochtend een verrassing klaar. Inschrijven bij de balie van De Erker. Deelname kost een euro per keer.

Het Taalzomerfestival is een samenwerking van Nederlands op Maat, Stichting Taal , Stichting Welzijn Schiedam, toTaal inburgering en Stichting de Erker. Telefonische informatie op 06 - 1734 5929.Gerelateerd