Verbeter uw digitale vaardigheden, volg een cursus

09-08-2019 Onderwijs Advertentie


SCHIEDAM - Bij de Bibliotheek Schiedam worden heel veel verschillende cursussen aangeboden. We leven in een digitale samenleving. En daar zijn nieuwe vaardigheden voor nodig, die niet iedereen zich vanzelfsprekend eigen kan maken. De overheid wil graag dat iedereen mee kan doen. De Bibliotheek Schiedam draagt bij met een aanbod aan cursussen en workshops waarmee iedereen zijn digitale vaardigheden kan ontwikkelen en verbeteren.

Voor wie nog nooit een toetsenbord heeft aangeraakt maar ook voor wie al aardig de weg kan vinden achter de computer, voor elk niveau is er een gepaste cursus. Doe mee en leer omgaan met een computer, een smartphone, Windows 10 en de digitale overheid met de cursus Digisterker. Ontdek hoe makkelijk het is om een digitaal fotoboek te maken en hoe het lenen van e-books in zijn werk gaat. Met de stap-voor-stap uitleg en persoonlijke computerhulp in kleine groepen, vindt u uw weg in de snel veranderende digitale wereld. En heeft u een losse vraag? Kom dan langs bij het Digitaal Spreekuur dat elke maand op meerdere plekken in Schiedam gehouden wordt.

Het volledige cursusaanbod is te vinden in de agenda op I: www.debibliotheekschiedam.nl, het geprinte boekje is in alle bibliotheekvoorzieningen in Schiedam verkrijgbaar en u kunt natuurlijk ook gewoon bellen op T: 010 - 714 63 00 om te bespreken welke cursus of workshop passend is. Om mee te doen met de cursussen, workshops en het digitaal spreekuur, is het niet nodig om lid te zijn van de Bibliotheek Schiedam.

Klik hieronder om meer te weten te komen over alle mogelijkheden.

Bekijk de foto's