Categorieën

Service

Stamtafel over zwerfvuil

Stamtafel over zwerfvuil
Wonen

Stamtafel over zwerfvuil

  • Redactie
  • 21-08-2016
  • Wonen
Stamtafel over zwerfvuil
SCHIEDAM - Vuil naast de ondergrondse containers, bij de Afval Apartpunten, grofvuil zo maar ergens neergegooid, krantenpapier waaiend over straat. Vaak leidt vuil op straat tot ergenis. Daarom gaat de volgende Stamtafel & Publiek op 27 augustus over zwerfvuil.

Het onderwerp is aangedragen door Mary Brokken van stichting ‘de Buren van Oost'. In Schiedam-Oost leeft het zwerfvuilprobleem enorm, de Buren van Oost zullen dit aan de politieke stamtafel komen toelichten. Maar oost is zeker niet uniek in de ergernis over vuil op straat.

Tijdens Stamtafel & Publiek kunnen de bewoners problemen en ideeën bespreekbaar maken en voorleggen aan de deelnemende raadsleden, andere aanwezigen en geïnteresseerden. Een uitgelezen mogelijkheid dus voor burgers om hun vragen en voorstellen naar voren te brengen.

De politieke stamtafel wordt georganiseerd door verschillende fracties uit de stad, met als doel de her en der ervaren kloof tussen inwoners en politiek te verkleinen. 
Stamtafel & Publiek wordt live uitgezonden door Pop Up Tv. De stamtafel staat ook bij Pop Up, op Broersveld 31. Aanvang komende zaterdag een uur in de middag.