Valentijnsprijs D66 naar De Boshoek

15-02-2020 Politiek Redactie

Taart voor de vrijwilligers van De Boshoek; foto: Hans Bautz


SCHIEDAM -  De vrijwilligers van De Boshoek hebben de Valentijnsprijs 2020 gewonnen. Die werd gisteravond uitgereikt in Soos Blauwhuis.

De vrijwilligers van De Boshoek wonnen de prijs om hun 'passie en professionaliteit'. Daarmee zorgen zij ervoor dat 'op een positieve manier de natuur naar de inwoners van Schiedam gebracht wordt'. "De activiteiten die zij verzorgen, zijn tot in de puntjes verzorgd", aldus fractievoorzitter John van Sliedregt over de vrijwilligers van het natuur(educatief)centrum. Zij dragen volgens hem duurzaamheid uit, in woord en daad.

De Valentijnsprijs werd door de Schiedamse fractie van de democratisch-liberalen voor de elfde keer uitgereikt. Ze is ervoor bedoeld initiatieven in het zonnetje te zetten die op een positieve wijze bijdragen aan Schiedam en zijn bewoners.

De andere genomineerden voor de prijs waren Jan Willem de Boer van JW TV, de vrijwilligers van Het Trefpunt, de vrijwilligers van Driemaasstede, het bestuur van wijk- en bewonersvereniging Spaland, TTM Juliana en Santa Sdam.Gerelateerd