Categorieën

Service

'Smashing' badminton voor ieder

'Smashing' badminton voor ieder
Sport

'Smashing' badminton voor ieder

  • Redactie
  • 06-09-2016
  • Sport
'Smashing' badminton voor ieder
SCHIEDAM - Badmintonclub The Smashing Fellows nodigt ieder uit om kennis te komen maken met badminton. De ideale gelegenheid daarvoor is de open dag, tijdens de Week van het Badminton.

Die bestaat dus ook: van 17 tot 25 september wel te verstaan, op initiatief van Badminton Nederland. Door het hele land worden in die week badmintonactiviteiten georganiseerd.

"Kom een shuttletje slaan bij Badmintonclub The Smashing Fellows", zo nodigt de club uit. Dat kan tijdens de open dag op 17 september, in tennis- en badmintoncentrum Kethelhaghe. Daar wordt vanaf twee uur 's middags een programma georganiseerd met onder meer een clinic door de in Schiedam wonende oud-Nederlands kampioen herendubbel Jürgen Wouters. Zelf meespelen kan, en kijken ook.

Clemens Wortel, voorzitter van Badminton Nederland, wil met de Week van het Badminton de badmintonsport op de kaart zetten. “Ik nodig iedereen graag uit kennis te maken met deze fantastische sport, die geen leeftijdsgrens kent, die de conditie ondersteunt, die de geest scherp houdt en waarmee je vrienden voor het leven maakt. Kortom een stoere en flitsende sport!”