't Loopt storm voor sponsordiner Hermes-DVS

14-04-2018 Sport Redactie

SCHIEDAM - Hermes-DVS maakt maandag bekend of er nog plekken zijn op het sponsordiner op 12 mei. Er zijn al 99 aanmeldingen voor het diner.

Leon Verdoes van Hermes-DVS maakte vanmorgen in het programma Wenneker Live van Stadsomroep Schiedam bekend dat het storm loopt met aanmeldingen voor het sponsordiner. "We gingen bij het maken van de plannen uit van tachtig plaatsen op het diner, maar vanmorgen telde ik 99 aanmeldingen." Het is nu kijken of er nog extra ruimte gemaakt kan worden om extra tafels te plaatsen, en of de keuken de extra couverts aankan.

Hermes-DVS krijgt een nieuw clubhuis op Harga. Om er een 'fijne plek van te maken voor onze leden en de wijkbewoners' organiseert de club het sponsordiner. Met de opbrengst willen de hemelsblauwen extra voorzieningen in en om het clubhuis betalen. Zoals een goede geluidsinstallatie, een gezellige inrichting, een eigen plek voor de jeugd en buitenmeubilair.

Verdoes rekent erop met het diner een aardig bedrag binnen te krijgen: vijfduizend euro uit de couverts, duizend euro aan donaties en duizend euro uit de tombola. "Netto moeten we zo wel vijfduizend euro voor het nieuwe huis over kunnen houden." Behalve een flinke animo om aan te schuiven bij het diner, constateert hij een brede bereidwilligheid om bij te dragen. Dat komt soms uit hoeken waar niet op werd gerekend. "Toen we vier weken geleden het diner aankondigden, was er de volgende dag gelijk een reactie van iemand die een week vakantie in Portugal aanbood. Iemand die misschien twintig jaar niet op de club is geweest." Hermes-DVS kan als 'traditieclub' volgens hem rekenen op veel goodwill.

Verdoes is er vooral over te spreken dat het sponsordiner gped wordt opgepakt en aangepakt door alle geledingen van de omnivereniging. "Ik was er een beetje beducht voor dat het een voetbaldiner zou worden. Maar het wordt een echt Hermes-evenement." Met dus de cricketers, rugbyers en squashers ook nadrukkelijk van de partij.

Hermes-DVS viert vandaag zijn 134-ste verjaardag.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »Vacatures Alle vacatures »
Altijd Up-to-date