Afscheiding in deel van sportkantine Hermes-D.V.S.

27-09-2021 Sport Redactie

Het clubhuis is toegankelijk zonder en met Coronatoegangsbewijs; foto: Hermes-D.V.S.


SCHIEDAM - De sportkantine in het clubhuis van sportclub Hermes-D.V.S. is door de hernieuwe Coronaregels gesplitst in een afhaalgedeelte en een zitgedeelte. Voor het afhaalgedeelte heeft de bezoeker geen Coronatoegangsbewijs nodig, voor het zitgedeelte wel. Op een zuil in het clubhuis is een Coronascanner gemonteerd, die de bezoeker voor het zitgedeelte moet gebruiken.

Het algemeen bestuur van Hermes-D.V.S. heeft besloten om een deel van de sportkantine af te scheiden van de rest van de ruimte, zodat de sportkantine gedeeltelijk gebruikt kan blijven worden, ook zonder Coronatoegangsbewijs. Er is geen Coronatoegangsbewijs nodig voor het gebruik van het terras en het afhalen van eten en drinken. Er is wel een Coronatoegangsbewijs nodig voor iedereen van dertien jaar en ouder voor het zittend nuttigen van eten en drinken binnen in het afgescheiden gedeelte in het clubhuis.

Laurens Priester, algemeen secretaris: "Het goede nieuws is dat iedereen weer naar de club mag komen om zijn of haar team aan te moedigen. Er zijn geen beperkingen meer in aantallen voor supporters langs de lijn en sporters op het veld. We kunnen met elkaar weer genieten van al het moois wat sport ons te bieden heeft, op het veld en langs de lijn. Het algemeen bestuur doet een beroep op de leden en de bezoekers om de regels met betrekking tot het bezoek van ons clubhuis na te leven. Hopelijk levert de naleving een bijdrage aan dat binnenkort ook de laatste beperkende Coronamaatregelen geschrapt kunnen worden."Gerelateerd