Alleen Kethel Spaland zaterdag door in Districtsbeker

16-09-2018 Sport Redactie

VOETBAL - Van de Schiedamse voetbalclubs is alleen Kethel Spaland zaterdag is door in het toernooi om de Districtsbeker.

In Groep 1 Groep 34 speelde de Schiedamse tweedeklasser thuis met 3-3 gelijk tegen GLZ Delfshaven. Het punt was voor de Schiedamse club voldoende voor de groepswinst en plaatsing voor de knock-out fase van het toernooi.

Stadsomroep zette de resultaten in de derde serie poulewedstrijden op een rijtje. In dezelfde groep als Kethel Spaland verloor Excelsior´20 zijn laatste poulewedstrijd. In Zeeland ging de Schiedamse tweedeklasser met 2-0 onderuit tegen Serooskerke.

In Groep 2 Groep 12 stond er voor zowel HBSS als PPSC al niets meer op het spel in de laatste poulewedstrijd. HBSS sloot het toernooi af met een 3-2 thuiszege tegen Leonidas. PPSC speelde uit tegen Zestienhoven met 1-1 gelijk. In Groep 2 Groep 13 had Hermes DVS nog een kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde. In Hellevoetsluis eindigde de uitwedstrijd tegen FC Vlotbrug in 3-3. Dat was voor de Schiedammers niet voldoende. Hermes DVS werd op doelsaldo uitgeschakeld (beide teams +4, FC Vlotbrug had 11 doelpunten gemaakt en Hermes DVS 9).

Voor de zaterdagafdeling van SVV eindigde het bekertoernooi dramatisch. De Schiedammers verloren thuis met 0-14 van OVV. Voor SVV zondag, dat nog een kans had, zit het bekertoernooi er ook op. De uitwedstrijd tegen Poortugaal ging met 3-1 verloren.

Gerelateerd