Alleen PPSC en Kethel Spaland winnen bij seizoensstart

25-09-2021 Sport Redactie


VOETBAL - De voetbalcompetities in het Nederlandse amateurvoetbal zijn weer begonnen; vandaag uiteraard met de zaterdagvoetballers.

HBSS ging in de Derde Klasse C van acquit in een bijna-derby tegen het Vlaardingse VFC. Na een 0-0 ruststand werd het 1-3, na de 0-2 uit een penalty en de 1-2 door Murat Gök.  

In dezelfde competitie verging het Kethel Spaland beter. Ook de blauw-roden moesten tegen een club uit Vlaardingen, DVO’32. Het werd 2-0.

De Vierde Klasse G kent maar liefst vier Schiedamse teams. Hermes-DVS moest tegen Egelantier Boys. Na een 0-1 ruststand werd het 1-1, via Kai Boers en via Mari Lansbergen pakte het team van Harga de voorsprong. Dat betekende nog niet de volle winst; kort voor tijd maakte de Rotterdamse tegenstander gelijk.

SVV moest naar Pernis en verloor door met het kleinst mogelijke verschil: 1-0. PPSC was van het zestal eerste teams dat vandaag in actie kwam de enige die tot volle buit mee naar huis nam uit Overschie. Tegen VOB werd het 1-2.

Excelsior´20, dat vandaag feestelijk werd onderscheiden (zie hier), deelde de punten op Thurlede met Blijdorp; het werd 2-2.Gerelateerd