Asvion verslaat Rijswijksche

• 31-05-2015

Een Asvion-strafcorner die geen doelpunt opleverde

HOCKEY - Asvion Heren 1 heeft een duidelijke overwinning behaald op Rijswijksche Hockey Club, alhoewel de gasten er twee keer in slaagden een aansluitingstreffer te produceren bij een achterstand van twee doelpunten. Uiteindelijk kon de thuisploeg met 4-2 de wedstrijd afsluiten. Het eerste doelpunt voor de Thurlede-equipe werd gescoord door Jeroen Zevenbergen, waarna Cas Andriessen een voorzet dankzij een snoekduik kon intippen en de marge verdubbelde. De aansluitingstreffer van de gasten werd nog voor rust met een nieuwe Schiedamse treffer gecompenseerd. Nu was het Joost van Gorsel die doel trof.  Na rust kropen de Rijswijkers opnieuw dichterbij, al was de verdedigende partij van oordeel dat de arbiters 'shoot' over het hoofd hadden gezien. In deze competitie geen video-referee die in dat soort gevallen uitkomst kan bieden, derhalve 3-2. Wouter den Boer bracht de zege vervolgens in veilige haven: 4-2.