Categorieën

Service

Bal om afscheid te nemen van Harga

Bal om afscheid te nemen van Harga
Wonen

Bal om afscheid te nemen van Harga

  • Redactie
  • 07-10-2017
  • Wonen
Bal om afscheid te nemen van Harga

SVV - Roda JC in het seizoen 1990/91, het laatste voor de fusie met FC Dordrecht

SCHIEDAM - Een nostalgische avond op en over Harga. Dat staat de organisatoren voor ogen van het Hargabal, op vrijdagavond 20 oktober.

De groten uit de eredivisie hebben in het verleden gevoetbald op dit roemruchte complex, zo stellen de organisatoren, André van Wijk, Jaap van Dam, Hein Meurs en Marcel Stephan, in nauwe samenwerking met SVV.

Nu het sportpark binnenkort 'zal worden omgeploegd' en bebouwd, is een afscheid op zijn plaats, vinden zij. Uiteraard met een wedstrijd, en met een bal.

Op 20 oktober treedt oud-SVV aan met illustere namen als Harry van Kapel, John Munnik en Henk Dirven. Het team wordt versterkt met de voetbaljournalisten en vaste Studio Voetbal-gasten Sjoerd Mossou en Willem Vissers. Hun coaches zijn de SVV-iconen Frans Schaap en Henk Salari. Hun tegenstander is FC Blogbroeders 2.0, en team bekende en minder bekende Twitteraars, zoals Michel Abbink, Michiel de Hoog, Joop Buyt en Oranjeleeuwinnen-beschrijfster Annemarie Postma. Met als coach Marco Boogers. Dit team zal spelen in de 'schitterende' FC Dordrecht-tenues.

Het geheel staat onder de bezielende, zeer ervaren leiding van Henk van Ettekoven en Jack van Hulten. Het treffen wordt op geheel eigen wijze ‘gecoverd’ door FC Afkicken. En na afloop optredens van Eus Roovers en levens-dichter Joop Buyt, omlijst met muziek, bier en ballen.

De organisatoren nodigen 'iedereen die SVV een warm hart toedraagt of zin heeft in een voetbalfeestje' van harte uit om wedstrijd (aanvang half acht) en bal bij te wonen.