Doelpuntenfestival in derby

01-12-2018 Sport Redactie

VOETBAL - De derby in de Vierde Klasse E tussen Hermes DVS en PPSC werd een doelpuntenfestival. Het werd 6-3 in het voordeel van de Hargabespelers, zo blijkt uit een inventarisatie van lokale omroep Schie.

Hermes DVS ging goed uit de startblokken en kwam al snel op 3-0. Maar nog voor rust had PPSC de achterstand bijna gedicht: 3-2. Na rust begon Hermes DVS weer sterk en maakte zijn vierde en vijfde treffer. PPSC verkleinde nog een keer de achterstand, maar Hermes DVS had het laatste woord. Door de zege passeerde Hermes DVS de tegenstander van vandaag op de ranglijst.

In dezelfde competitie won SVV zijn tweede opeenvolgende wedstrijd, en ook zijn tweede wedstrijd. Tegen Overmaas werd het 2-1.

In de Tweede Klasse D bleek het feest over voor Kethel Spaland. Na twee zeges op rij dolf het team dit keer het onderspit tegen Sparta: 4-1. Kethel Spaland bleef daardoor op 9 punten staan en staat daarmee nu elfde.

In de Derde Klasse B leed HBSS opnieuw een stevige nederlaag. De thuiswedstrijd tegen Quick Steps ging met 0-4 verloren.Gerelateerd