Drie clubs op zondag halen samen één punt

• 20-09-2020

VOETBAL - De Schiedamse clubs in het zondagvoetbal zullen zich hun begin van de competitie anders hebben voorgesteld.

Excelsior´20 moest het op Thurlede afleggen tegen Wippolder. De wedstrijd in de Tweede Klasse D eindigde in 1-4. Na dik een half uur stond het al 0-3, kort voor rust scoorde Excelsior'20, maar koud uit de kleedkamer scoorde Wippolder weer en stond de eindstand op het bord. De wit-zwarten schreven de nederlaag mede toe aan geblesseerde en zieke spelers.

In de Derde Klasse begon Kethel Spaland thuis tegen Slikkerveer. Beide teams scoorden een keer - Kethel Spaland voor rust en Slikkerveer erna - en namen dus ook beide een punt mee naar huis.

SVV begon zijn seizoen in de Vierde Klasse al eerder, met winst op Pretoria. Vandaag werd er verloren, van DIA. Het werd 0-3, na een 0-2 ruststand.