Eerste winst Nexus in zaal

• 26-11-2017
KORFBAL - De korfballers van Nexus hebben in de zaalcompetitie de eerste twee punten binnen kunnen slepen. Zij traden gisteren in Delft na twee eerdere nederlagen aan tegen Paal Centraal.

Vooral dankzij een goede verdediging stonden de Schiedammers na tien minuten al met 0-5 voor. Paal Centraal kwam wat later in de wedstijd op gang en kon de achterstand wat kleiner maken. Toch lukte het Nexus om de rust in te gaan met een duidelijke 5-10 voorsprong.

Ook in de tweede helft hield Nexus de overhand in de wedstrijd. Lang stonden ze steeds vier punten voor, maar de Delftse studentenploeg wist tot een spannende 11-13 terug te komen. Maar Nexus liet Paal Centraal niet verder terugkomen en eindigde de wedstrijd met sterk spel. De Schiedammers namen de overwinning mee naar huis: 17-20.