Excelsior'20 troeft buurman af en haalt nacompetitie

• 04-06-2022

Het winnende team; foto: Excelsior'20

VOETBAL - Excelsior'20 haalt de nacompetitie, ten koste van PPSC. In de laatste speelronde wonnen de zwart-witten van de buren, met 3-2.

Daardoor laat Excelsior'20 zowel PPSC als Blijdorp achter zich en eindigt zodoende op stek vier in de Vierde Klasse G.

PPSC kwam al in de vierde minuut, 'uit' op de velden van de buurman, met 0-1 voor. Pas kort na rust volgde de gelijkmaker van Excelsior'20. Een kwartier later kwam de thuisploeg voor, maar PPSC maakte niet veel later gelijk: 2-2.

Een minuut of vijf voor het eindsignaal komt Exelsior'20 opnieuw voor. PPSC maakt nog wel gelijk, in blessuretijd, maar de treffer wordt afgekeurd, wegens het hinderen van de keeper.

De winst bracht Excelsior'20 op 37 punten, een meer dan Blijdorp (dat vrij was vandaag) en drie meer dan PPSC. Hermes-DVS eindigt als tweede, met 53 punten, vijf minder dan kampioen Victoria'04. De club van Harga won vandaag ook van de buurman, SVV, met 4-1. SVV eindigt de competitie als laatste, met dertien punten uit 22 wedstrijden.