Excelsior'20 wint, SVV verliest

21-10-2018 Sport Redactie

VOETBAL - Excelsior´20 hield in de thuiswedstrijd tegen Hillegersberg de punten in eigen huis.

In deze wedstrijd in de Tweede Klasse D ontstond enig tumult nadat er door de scheidsrechter een rode kaart werd gegeven aan een speler van Hillegersberg, zo blijkt uit de inventarisatie zoals de lokale omroep Schie die wekelijks opstelt. De leidsman lastte daarop een afkoelingsperiode in. Vlak voor rust kwam Excelsior´20 op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Marco Clarijs. In de tweede helft gingen de gasten met een man minder op zoek naar de gelijkmaker die er echter niet meer kwam. Wel werd bij Excelsior´20 vlak voor tijd Bob van der Waal uit het veld gestuurd na zijn tweede gele kaart.

SVV kon koploper RKDEO niet van de ongeslagen status afhouden. In Nootdorp won de koploper met 3-2 waardoor SVV zijn tweede nederlaag van dit seizoen leed. SVV en Excelsior´20 staan met 7 punten op de gedeelde zesde plaats. SVV heeft een beter doelsaldo (+5 tegen -1).

In de Derde Klasse Q4 leed Kethel Spaland een kansloze thuisnederlaag. Koploper WCR was met 0-3 te sterk voor de Schiedamse ploeg.

Gerelateerd