Feest op Groenoord Zomerfeest

18-06-2017 Sport Redactie

Feest op Groenoord ZomerfeestDe brandslang bracht vorig jaar verkoeling op het Groenoord Zomerfeest

SCHIEDAM - Het belooft een bijzondere editie te worden, op 1 juli. Het Groenoord Zomerfeest wordt dan voor de tiende keer gehouden.

In het Jozef Oreliopark treden onder meer Drums United, The Limelites en Rude Beats op. "Stilstaan is geen optie!", kondigt de organisatie maar vast aan.

Behalve deze artiesten op het hoofdpodium is er dit jaar ook muziek op een tweede podium. Daar worden 'stoere' workshops gegeven, over rap, beatbox en hip hop. Op het sportveld wordt een groot sporttoernooi gehouden.

Verder is er onder meer een poppenkast voor kinderen, is Afval the Game aanwezig, kan inspiratie voor een zomer 'er mooi opstaan' worden opgedaan tijdens de modeshow, kan klein en groot van hart zich uitleven op de stormbaan, zijn er activiteiten voor wat minder fanatieken, kramen voor de leergierigen en een vrijmarkt voor kinderen tot en met twaalf jaar.

Behalve deze activiteiten worden de buurtbewoners getrakteerd op feestelijk gebak en koffie of limonade. Kortom: dit feest wil de echte Groenoorder niet missen. Het feest begint om twaalf uur en duurt tot zes uur.

Reacties
Bedrijven Alle bedrijven »


Altijd Up-to-date