Gelijk, winst en verlies voor Schiedamse teams

• 03-12-2017
VOETBAL - In de Tweede Klasse D redde Excelsior’20 op de valreep een punt in de thuiswedstrijd tegen Slikkerveer. In de laatste minuut zette Rens van Troost met een rake kopbal de ploegen naast elkaar: 2-2. Leon Roozen had eerder in de tweede helft de 0-1 achterstand ongedaan gemaakt. Excelsior’20 staat met 11 punten op de gedeelde negende plaats.

In de Derde Klasse B was nummer drie ODB ook geen tegenstander van formaat voor SVV. De thuiswedstrijd werd met 5-0 gewonnen. Man of the match werd opnieuw Dick Tijdeman die in een tijdsbestek van nog geen tien minuten drie doelpunten maakte.

In de Derde Klasse D leed Kethel Spaland een verrassende nederlaag. BZC Zuiderpark, dat pas 1 punt had, hield de punten in eigen huis. Met 1-0 kon BZC Zuiderpark zijn eerste zege van dit seizoen begroeten.