HCS-heren blijven winnen - dames lukt dat niet

• 14-10-2019

Foto's: HCS / Fred Ronde

HOCKEY - HCS-heren gaan door met winnen. In Delft werd het tegen DSHC 0-4.

Bij rust was de helft van de score bereikt, na goals van Dako Jaeger en Gijs Jan.Groenenveld. In de tweede helft deden Jan Mentink en Anton Mansoer kort voor tijd, er nog twee doelpunten bij.

Na vier winstpartijen staat het team nu tweede in de Eerste Klasse. Etten-Leur heeft een punt meer, maar ook een wedstrijd meer afgemaakt. HCS-IJssel werd eerder door slecht weer onderbroken en afgelast.

De dames van HCS verloren opnieuw. Thuis tegen Cartouche werd het 2-3. Bij de rust stond HCS nog met 1-0 voor, na een goal van Myrna Tanis. Na rust maakte de tegenstander uit  Leidschendam 1-1- en 1-2, voor Tanis opnieuw scoorde. Maar kort nadien wist Cartouche uit een strafbal opnieuw het net te vinden.

HCS blijft in de Overgangsklasse tiende, met na vijf wedstrijden al tien punten achterstand op ranglijstaanvoerder Almere.