HCS-heren delen punten, dames winnen

• 29-09-2020

HOCKEY – De heren van HC Schiedam speelden zondag met 2-2 gelijk tegen DSHC.

De Delftse hockeyers kwam in de eerste helft op voorsprong; David Villerius maakte kort voor rust gelijk. Na rust hetzelfde verhaal: DSHC dat voor kwam, Villerius die gelijkmaakte.

Door de puntendeling komt HCS nu op vijf punten uit vier duels, goed voor een achtste plaats op de ranglijst van de Eerste Klasse B, waarin Rijswijk (door HCS twee weken geleden op een gelijkspel gehouden) en Roomburg vooralsnog de lakens uitdelen.

De dames van HCS staan ook achtste, na hun eerste overwinning van het seizoen. Tegen Alliance werd het in Heemstede 1-2. Na een snelle achterstand beslechten Quinty Rotscheidt en Myrna Tanis nog voor rust het pleit in Schiedams voordeel. Dames 1 heeft nu een keer verloren, een keer gelijkgespeeld en een keer gewonnen. Schaerweijde (door HCS op 1-1 gehouden) en Almere maken vooralsnog de dienst uit in de Overgangsklasse B.

Het bestuur van HCS maakt vandaag bekend dat de geplande strategiesessie (voor morgen op de agenda) en Algemene Leden Vergadering van 7 oktober worden uitgesteld.