Hermes-DVS en PPSC blijven meedraaien in Vierde Klasse

• 03-12-2022

VOETBAL - In de Vierde Klasse E won Hermes-DVS van Overmaas, nummer twee op de ranglijst. Na een 1-0 ruststand werd het in Rotterdam 1-2. Marius Lansbergen scoorde beide doelpunten, zoals hij dat de afgelopen weken vaker deed. Hermes verdedigde de voorsprong met succes en wist ook bij een penalty de goal schoon te houden.

PPSC kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Maasijk. De Schiedammers maakten 1-0 in de eerste helft; nog geen tien minuten later viel de gelijkmaker. PPSC had het beste van het spel, maar wist geen van de kansen te verzilveren.

Ook lijstaanvoerder Rotterdam United verloor, met 4-2 bij RVV Blijdorp. Daardoor staat Hermes-DVS, nog immer op plek drie, nog maar twee punten achter de nummer 1. PPSC volgt drie punten daarachter op plek vijf.

In de Vijfde Klasse C vindt SVV steeds meer zijn draai. Met de derde overwinning op rij stomen de rood-groenen op de ranglijst weg uit de onderste regionen en vinden zichzelf nu terug op plek 7. Tegen Delft stond bij rust al een 4-2 stand op het bord, het werd 5-2.