Hermes-DVS en PPSC maken er spannende duels van

• 05-11-2022

VOETBAL - Hermes-DVS won vanmiddag in en tegen Maasdijk. Na een spannende wedstrijd werd het 3-4.

Bij aanvang van de wedstrijd stonden de twee ploegen gelijk, gedeeld tweede. Maar al na drie minuten in de wedstrijd werd dat evenwicht verbroken, door een treffer van Marius Lansbergen: 0-1.

Maar nog geen tien minuten later maakt Maasdijk de 1-1, uit een pingel. Maar ook Hermes-DVS mag aanleggen vanaf elf meter: 1-2 via Marvin Vogels. Dat is ook de ruststand.

Al snel scoort Arse Calame na rust de 1-3. Maar een mooie stiftbal bezorgt de Maasdijkers de aansluitingstreffer. Daarom verruimt Marius Lansbergen opnieuw de Schiedamse voorsprong. Maar Maasdijk vindt opnieuw de goal: 3-4. Daarop is het knokken voor Hermes-DVS, maar zij nemen uiteindelijk de drie punten mee naar huis en blijven in het spoor van koploper Rotterdam United, dat met 1-0 won van stadgenoot Egelantier Boys, nog altijd puntloos onderaan.

PPSC maakte er thuis een zo mogelijk nog spannender pot voetbal van dan Hermes-DVS. Tegen BZC/Zuiderpark wordt het op Thurlede 4-5.