John de Wolf eert 100-jarige voetbalvereniging PPSC

29-04-2020 Sport Redactie

SCHIEDAM – Voetbalvereniging PPSC uit Schiedam bestaat donderdag 30 april 100 jaar en wordt daarom in het zonnetje gezet met een speciale aflevering van de ‘OldStars Radio’ podcast van het Nationaal Ouderenfonds. Daarbij is ook Schiedammer John de Wolf aanwezig.

Naast assistent-trainer en voormalige voetballer van Feyenoord John de Wolf is ook oud-Feyenoorder André Stafleu, sportjournalist Emile Schelvis en Schiedamse wethouder Patricia van Aaken bij de uitzending te gast. Samen met PPSC’ers delen zij mooie verhalen over de vereniging en halen herinneringen op. Ook het clublied wordt gezongen. ,,PPSC laat met hun aanbod voor jong en oud zien dat zij op 100-jarige leeftijd nog altijd zeer vitaal zijn. Centraal in deze aflevering staat het echte PPSC-gevoel met daarbij extra aandacht voor wat de vereniging voor ouderen betekent, normaal gesproken en nu ten tijden van het coronavirus.”

De aflevering komt donderdag om 9.00 uur online op OldStars Radio en is ook te beluisteren via Spotify of Anchor FM.Gerelateerd