Mannen Juventus blijven winnen

• 23-09-2019

BASKETBAL - De mannen van SBV Juventus hebben ook hun tweede wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Uit tegen Hurricanes werd het 53-83 in het voordeel van de Schiedamse basketballers.

Juventus dat het moest doen zonder drie vaste spelers begon heel sterk aan de wedstrijd. Na een prachtige aanval over vele schijven in het veld, kwam Juventus voor het eerst op voorsprong, om die niet meer af te geven. Het eerste kwart blééf Juventus eindigde in 7-21.

In het tweede kwart ging het wat stroever bij de mannen uit Schiedam, zodat de tegenstander nog terug kon komen tot op tien punten. Na een pittige teambespreking in de time-out hervond Juventus zijn spel en werd ook dit kwart winnend afgesloten met 21-41 .

In de tweede helft was het doel van de mannen uit Schiedam om het hoge niveau van de eerste helft vast te houden. Dit lukte aardig, want de voorsprong liep al snel op tot liefst dertig punten.

De mannen gooiden in het laatste kwart de wedstrijd op slot. Het verschil bleef dertig punten; eindstand 53-83 .

Aanstaande zaterdag speelt Juventus in de eigen sporthal Oost tegen Cady uit Capelle aan den IJssel.