Mark Verkerk wint Poker Series Online - Schiedam

05-12-2020 Sport Redactie

 
SCHIEDAM - Mark Verkerk is de eerste Poker Series Onlinekampioen van Schiedam. Dit meldt de website Pokeren.

De pokeraar uit Capelle aan den IJssel schreef gisteren de 33e voorronde op zijn naam door heads-up af te rekenen met Sergio Fuentes. Lars Kooistra, die op 22 november nog de voorronde van Almelo had gewonnen eindigde op de derde plaats.

Aan het toernooi deden 149 spelers mee, ook al was dit toernooi voor de afwisseling op vrijdag. Er werd zodoende om vijftien tickets gestreden. Christa van Berkel won het laatste ticket. Zij plaatste zich ook voor de landelijke finale.

Aangekomen bij de laatste drie werd het een mooie strijd tussen Lars Kooistra, Mark Verkerk en Sergio Fuentes. Lars Kooistra kwam gisteren tijdens zijn tweede deelname aan de Poker Series Online dichtbij zijn tweede titel. De belangrijke flip tegen Mark Verkerk ging uiteindelijk verloren omdat er meteen een 9 verscheen. Verkerk rekende daarna af met Fuentes, waardoor hij zichzelf de eerste Poker Series Onlinekampioen van Schiedam mag noemen. Hij zit dankzij zijn overwinning rechtstreeks in de grote finale die hopelijk in mei bij Van de Valk in Sassenheim gehouden kan worden. Voor Fuentes betekende het pas zijn eerste ticket, maar het is wel direct een halve finale ticket, waardoor hij nog maar twee keer bij de beste tien procent hoeft te komen om zich ook voor de finale te plaatsen.Gerelateerd