Nexus biedt training aan voor niet-leden

24-05-2020 Sport Redactie

Voor wedstrijden moeten we nog even wachten, maar er mag wel getraind worden; foto: Nexus


KORFBAL - Nexus stelt de trainingen open voor niet-leden.

Begin deze maand pakte de korfbaljeugd van Nexus de trainingen weer op. "Omdat Nexus het belangrijk vindt dat alle kinderen moeten kunnen sporten, zijn nu ook niet-leden van harte welkom om (gratis) mee te sporten", zo laat de Schiedamse korfbalclub weten.

Nexus voldoet daarmee aan de oproep van de beleidsmakers om zoveel mogelijk kinderen de kans te bieden om te sporten. Voorzitter Jordy Majoor: “De jeugd is blij dat ze weer kunnen sporten en ze houden zich goed aan de regels. Ook onze trainers zijn blij dat ze weer aan de slag kunnen met de jeugd. Zeker voor de oudste groep vergt het wat aanpassingen, maar ook dat wordt goed opgepakt. Het biedt ons nu de ruimte om ook niet-leden te verwelkomen”.

Op dinsdag- en donderdagavond van half zeven tot half acht trainen de kinderen van zes tot veertien jaar. Oudere jeugd traint aansluitend van half acht tot half negen. Op zaterdagochtend van tien tot elf trainen de kinderen in de leeftijdscategorie van drie tot en met vijf jaar. Op zaterdagochtend is tevens ruimte voor kinderen met een beperking (tot acht jaar) om te sporten.

De secretaris van Nexus (secretaris@skvnexus.nl) kan meer informatie verschaffen voor wie daar behoefte aan heeft.Gerelateerd