Schiedamse clubs raken op stoom

15-10-2018 Sport Redactie

VOETBAL - In de Tweede Klasse D won SVV gisteren thuis in een doelpuntrijke wedstrijd van Meeuwenplaat. Ook Kethel Spaland won, Excelsior'20 deelde de punten.

Omroep Schie zet wekelijks de uitslagen op een rij en meldt dat SVV in de eerste helft tegen een 0-2 achterstand aankeek. Vlak voor rust scoorde Giovanni Lunger de aansluitingstreffer.  Mede door nog eens twee treffers van Lunger en twee doelpunten van Dick Tijdeman kwam SVV op een 6-2 voorsprong. Het laatste doelpunt werd door de gasten gescoord waardoor de eindstand op 6-3 kwam. SVV staat door de zege op de vijfde plaats met zeven punten. 

Excelsior´20 pakte thuis een punt in de semiderby tegen het Vlaardingse VFC. De beide goals werden al voor rust gescoord waardoor de 1-1 ruststand ook de eindstand was. Excelsior´20 is op de ranglijst op de negende plaats te vinden met vier punten.

In de Derde Klasse Q4 boekte Kethel Spaland zijn eerste zege van dit seizoen. De uitwedstrijd tegen Taurus werd met 3-4 gewonnen door de Schiedammers. Kethel Spaland staat door de zege op de tiende plaats met vier punten uit drie wedstrijden.

Gerelateerd