Scyedamdames leggen het af tegen Vriendenschaar

04-02-2018 Sport Redactie

TAFELTENNIS - De dames van Scyedam hebben gisteren ook de tweede wedstrijd in de promotiecompetitie verloren. 

De thuiswedstrijd tegen Vriendenschaar uit Gouda ging met 4-6 naar de gasten. Sandra Meeuwsen en Patricia Smith wonnen beiden tweemaal. Patricia Smith moest wel haar meerdere erkennen in Elle Cillesen. Sandra Meeuwsen trok in de allerlaatste wedstrijd aan het kortste eind tegen Marion van Leeuwen. Charell Schoonbrood moest in de allereerste wedstrijd opgeven.

De heren van Scyedam verloren gisteren hun eerste wedstrijd van 2018 ook. Tegen Wijzenbeek/Westa uit Wessem moesten de Schiedamse tafeltennissers genoegen nemen met een 2-4 nederlaag.

In de openingswedstrijd verloor Jeroen Bastiaansen van Rino Alberts. Emanuel Martins Ferreira zette de ploegen weer naast elkaar door een overwinning op Nicolas Schenkel. Nermin Smajic zette Scyedam voor rust op een 2-1 voorsprong door een overwinning in vijf sets op Filip Cluyts. Na de onderbreking verloren Jeroen Bastiaansen, Nermin Smajic en Emanuel Martins Ferreira hun duels waardoor de 2-4 eindstand op het scorebord kwam.

Thomas Baart, die onlangs werd uitgeroepen tot Talent van het Jaar bij de uitreiking van de Schiedamse sportprijzen, kwam zaterdag niet in actie.Gerelateerd