Categorieën

Service

Sporten met de contributie betaald via Jongvolwassenenfonds

Sporten met de contributie betaald via Jongvolwassenenfonds
Sport

Sporten met de contributie betaald via Jongvolwassenenfonds

  • Advertentie
  • 14-11-2019
  • Sport
Sporten met de contributie betaald via Jongvolwassenenfonds

Bij de startbijeenkomst waren afgevaardigden van Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Team Sportservice Zuid-Holland, VIB, Lekker Bezig Schiedam, WelzijnE25 en de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam aanwezig; foto: Jongvolwassenenfonds.


SCHIEDAM - Meedoen aan sport- en cultuuractiviteiten is goed voor de gezondheid, het opdoen van sociale contacten en zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. Heel belangrijk, maar wat als je niet genoeg geld hebt om de contributie te betalen? Tot voor kort kon je dan simpelweg niet meedoen. Dankzij een mooie donatie van Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. verandert dit nu voor jongvolwassenen in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam!

Het Jongvolwassenenfonds betaalt de sportcontributie of lesgeld voor jongvolwassenen van 18 tot 27 jaar met een laag inkomen en doet dit rechtstreeks aan de sportvereniging of cultuuraanbieder. Met de bijdrage uit het fonds kan een persoon een jaar lang meedoen.

Aanvraag via een intermediair

Een jongvolwassene kan zelf geen aanvraag indienen, dit verloopt via een tussenpersoon, oftewel een intermediair. Per gemeente kan bij verschillende organisaties een aanvraag worden ingediend. In Schiedam kan dit via Lekker Bezig Schiedam, in Maassluis via WelzijnE25 en in Vlaardingen via Vlaardingen in Beweging (VIB). Binnen drie weken hoort de intermediair of de aanvraag is goedgekeurd en kan er worden gestart met de activiteit!

Het Jongvolwassenenfonds is onderdeel van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Meer weten over dit fonds? Kijk dan op I: www.volwassenenfonds.nl. 

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Schiedamseweg 53, Vlaardingen

Meer over Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. →