SVV hard onderuit, Excelsior'20 pakt punt

• 04-11-2018
VOETBAL - In de Tweede Klasse D pakte Excelsior´20 een punt in de thuiswedstrijd tegen XerxesDZB. SVV ging in dezelfde competitie hard onderuit tegen Hillegersberg, zo blijkt uit de inventarisatie van lokale omroep Schie.

Na de vroege goal van de gasten kon Excelsior´20 in de tweede helft de 0-1 achterstand ombuigen naar een 2-1 voorsprong door doelpunten van Sezer Yoney en Marco Clarijs. In de 74ste minuut maakte Hillegersberg weer gelijk, en 2-2 werd ook de eindstand.

SVV verloor in Rotterdam-Noord met maar liefst 5-0. Excelsior´20 heeft 11 punten en staat daarmee op de gedeelde vijfde plaats. SVV blijft staan op 10 punten en staat daarmee gedeeld zevende. In de volgende speelronde, voor zondag 18 november op het programma, treffen de beide Schiedamse clubs elkaar bij SVV.