SVV kampioen, opnieuw

08-04-2018 Sport Redactie

VOETBAL - SVV is kampioen van de Derde Klasse B in district West 2 van het zondagvoetbal. 

Thuis tegen SEP namen de roodgroenen in de eerste helft al een 3-0 voorsprong. Het leek een heel makkelijke middag te gaan worden. De gasten kwamen in de tweede helft nog terug tot 3-2, maar verder liet SVV het niet komen. De ploeg komt daarmee op 61 punten uit 21 duels. Nummer twee ODB won vandaag ook, maar kan met 43 punten uit 20 duels de Schiedammers niet meer achterhalen. De titel betekent de tweede promotie op rij voor SVV.

Excelsior'20 haalde vandaag uit in de semi-derby tegen VFC. Tegen de Vlaardingse tegenstander, net als Excelsior'20 nog niet zeker van lijfsbehoud in de Tweede Klasse D, werd het maar liefst 6-0.

Leon Roozen was met drie treffers de grote man aan Schiedamse kant. Door de zege komt Excelsior’20 op 19 punten uit 19 wedstrijden en daarmee staat het boven de degradatiestreep.

In de Derde Klasse D speelde Kethel Spaland in Vlaardingen een doelpuntrijke wedstrijd tegen hekkensluiter Victoria’04. Er werden zeven doelpunten gescoord. Met 3-4 bleef Kethel Spaland aan de goede kant van de score. Kethel Spaland stijgt door de zege naar de vijfde plaats met 33 punten uit 19 wedstrijden.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »Altijd Up-to-date