SVV legt het af tegen concurrent RKDEO

• 10-03-2019

VOETBAL - SVV moet sinds vanmiddag de tweede plek in de Tweede Klasse D van het zaterdagvoetbal delen met RKDEO. De Nootdorpers tracteerden de Schiedammers op een thuisnederlaag.

Bij rust leidde SVV met 1-0, keeper Steven Lugtmeijer stopte na rust een strafschop van RKDEO, dat korte tijd later toch gelijkmaakte. SVV kwam tien minuten voor tijd weer voor, maar gaf de wedstrijd en daarmee zijn zekere tweede plaats uit handen in de laatste minuten van de wedstrijd: 2-3.

De twee zullen lijstaanvoerder TOGB dit jaar vast niet meer inhalen, met tien punten achterstand. Oliveo won en staat vierde op twee punten achterstand van de kemphanen om plek twee.

Op vijf staat Hillegersberg, dat vanmiddag won van Excelsior´20. Ook hier een spannend wedstrijdverloop, ook al leken de Rotterdammers lang zeker van de winst. Na 3-0 en 4-1 wist Excelsior'20 terug te komen tot 4-3. De Thurledeclub staat daarmee 'vast' op plek elf.

Kethel Spaland troefde vanmiddag in de Derde Klasse B-H DRL af: 6-1.