SVV op weg naar titel

• 11-02-2018
VOETBAL - SVV is in de Derde Klasse B hard op weg naar de titel. De Schiedammers wonnen de thuiswedstrijd tegen De Ster met 5-0. De concurrenten morsten punten waardoor SVV nu een voorsprong van dertien punten op de nummers twee en drie heeft.

Excelsior’20 moest in een doelpuntrijke thuiswedstrijd de punten aan ONA laten. De gasten uit Gouda wonnen met 3-6. Excelsior’20 leek vlak voor rust goede papieren te hebben. Bij een stand van 2-2 werd de aanvoerder van ONA uit het veld gestuurd en kregen de Schiedammers een strafschop. Die werd echter gemist en een zwak begin van de tweede helft werd Excelsior’20 uiteindelijk fataal.

In de Derde Klasse D streed Kethel Spaland voor wat het waard was in de uitwedstrijd tegen koploper Meeuwenplaat. Het was niet genoeg om een nederlaag te voorkomen. De Schiedammers verloren met 4-2.