SVV opent het seizoen winnend

• 06-09-2020

VOETBAL - De kop is eraf: SVV begon vandaag het nieuwe seizoen. Met een overwinning.

De Vierde Klasse C waarin de club van Harga uitkomt is zo groot dat vandaag al de eerste wedstrijd voor SVV op het programma stond. In Schiedam was het Rotterdamse  Pretoria de tegenstander.

Het werd de wedstrijd van Roland Olivieira, die drie keer scoorde. De eerste keer dat hij doel trof was al na zes minuten, vanaf de zestienmeterstip. Dat kunstje herhaalde hij kort na rust. Tussendoor had Pretoria nog voor rust de gelijkmaker gescoord.

Opnieuw hield SVV de voorsprong niet vast. Na de gelijkmakende 2-2 gooiden de Rotterdammers hun eigen glazen in. Een speler en de trainer kregen rood. Het was daarop uiteraard Olivieira die de winnende maakte: uit een vrije trap vanaf de rand van het strafschopgebied.