SVV seizoen zonder verlies

• 03-06-2018
VOETBAL - SVV heeft de competitie in de Derde Klasse B zonder verliespartij uitgespeeld.

Van moest het team wel zijn tweede puntverlies van dit seizoen toestaan. Het tweede gelijkspel in de competitie kwam tot stand in Delft, tegen Full Speed. Het werd 1-1.

De thuisploeg kon aanspraak maken op de derde periodetitel en ging daarom vol aan de bak. In de eerste helft kwam Full Speed, via een vrije schop die in de kruising belandde, op een 1-0 voorsprong. Die stand stond lang op het scorebord en SVV leek af te gaan op de eerste nederlaag in lange tijd. In de 81ste minuut scoorde Glenn van Dijk met een mooie kopbal de gelijkmaker.

Voor Full Speed was het punt voldoende voor de derde periodetitel. SVV sloot de competitie voor de tweede keer ongeslagen af; vorig jaar lukte dit ook al. De Schiedamse ploeg heeft inmiddels 55 wedstrijden op rij niet meer verloren in competitieverband.