SVV werkt aan het sluiten van de rijen

20-04-2019 Sport Redactie

SCHIEDAM - SVV-voorzitter Edwin Suttorp roept ieder die de club een warm hart toedraagt op om maandag naar Harga te komen. Een grote opkomst op een zonnige Paasdag zorgt voor gezelligheid, verbroedert en levert betrokkenheid op, zo verwacht de voorzitter. Die heeft de club nodig om een moeilijk moment in de geschiedenis goed te doorstaan. De haalde zijn eerste zaterdagteam uit competitie en afgelopen weekend liet het zondagteam verstek gaan.

Suttorp schrijft nu: "Wanneer de geschiedenis je achtervolgt, kan hij je ook wel eens in de kont bijten. De afgelopen weken was er de nodige reuring. Verschillen zetten mensen soms tegenover elkaar en in emotie luister je misschien minder goed naar elkaar en verzand je al snel in het elkaar proberen te overtuigen van je eigen gelijk. Woorden worden zwaar gewogen en uit hun context gehaald, dit zagen we in alle reacties terug op social media. Kritiek was er, in alle richtingen."

"Wijze mensen zeggen dat kritische mensen vaak de meest betrokken mensen zijn. Ik neem dat ter harte en sla kritiek op om te kijken of ik daar iets mee kan. Naast de verschillen hebben we ook een overeenkomst; SVV. Want die verschillen gaan meestal over hoe SVV verder moet, maar we zijn het er allemaal wel over eens DAT SVV verder moet. En voetballers willen gewoon voetballen, dus we zijn blij dat het seizoen gewoon zal worden afgemaakt. De verschillen lossen we ergens anders wel op."

"En al die kritische mensen die we hebben gezien, roep ik op om nu ook hun betrokkenheid te komen tonen. Kom maandag naar Harga en steun de ploeg. Andere wijze mensen zeggen dat sport verbroedert. Laten we dan die rijen sluiten voor SVV. En pak die derde helft op ons zonnige terras, want ook daarmee steun je de club. DIE betrokkenheid hebben we nodig." Was getekend: Edwin Suttorp.Gerelateerd